Alla inlägg den 11 juli 2011

Av K - 11 juli 2011 08:53

Har känt av nytt symtom senaste dagarna. En underlig känsla i foten/benet, nästan som om man smort in det med starkt tigerbalsam, fast utan den skarpa doften då   


Känner det främst när jag går barfota eller i bara strumpor. Verkar framkallas av beröring/belastning och mer när något svalt eller kallt vidrör benet/foten. 


Har haft kramp oftare också, har ingen aning om det hör ihop men... en hel del i benen, snabba korta kramper. Men även i halsen, på min vänstra sida, kan känna hur det drar ihop sig och huvudet dras neråt åt vänster, det släpper nästan lika snabbt igen som det kom, men det är lite småobehagligt, liksom känslan i foten/benet. 


Är glad dock att jag trots allt fungerar, tillsynes som en normal människa. 


Av K - 11 juli 2011 08:44

Det är väl bara så underbart med sommar, önskade att jag vore ledig bara. 

Skulle verkligen behövt det, är såååå trött. Trött i hjärnan trött.. jag hade nog faktiskt fixat att göra något fysiskt.. 


Men just nu vill jag egentligen bara gå och lägga mig. Det är nog inte helt enkelt att förstå den här tröttheten för andra. Att inte orka göra något, att bara vilja sova. Fast man precis har sovit en hel natt. Hjärnan bara lägger av. Att en fundera på något mentalt ansträngande får mig att nästa somna sittandes rätt upp och ner på min stol...



Ovido - Quiz & Flashcards