Alla inlägg den 22 september 2011

Av K - 22 september 2011 11:04

Graviditetsvecka 10, enligt barnmorskan 9+3 enligt mina egna beräkningar 9+6, spelar mindre roll några dagar hit eller dit. 


Är lite nervös dock, hade en liten ljusbrun flytning, inget man bör oroa sig för har jag läst.. men det är väl klart att man gör det i alla fall... 


Har inte haft några sådana problem hittills. Så minsta förändring är ju oroväckande... 


Har hittills känt av att brösten blivit större och de är hur ömma som helst, kan vakna av att det gör ont i brösten på natten. 


Var på mitt första besök häromdagen, ett läkarbesök, det är uppenbarligen inte så vanligt, men mödravårdsenheten jag valt erbjuder det, det är ju en av orsakerna att jag valt dem också kubtestet som alla erbjuds hos dem inte bara dem över 33 eller vilken ålder det nu är. 


I alla fall så ingick det ett vaginalt ultraljud och hur tydligt som helst kunde vi se den lilla/lille krabraten sprattlandes med ena benet och tydliga hjärtslag. 


Helt plötsligt blev det väldigt mycket mer verkligt, kanske därav den extra oron också, vad vet jag. 


Hoppas innerligt att allt går vägen, längtar fram några veckor, då de första 12 kritiska veckorna passerat och det blir dags att göra kubtest. Efter det kanske, kanske jag kan stilla mitt sinne lite i alla fall... eller inte om jag känner mig själv rätt... 


Det ska nog bli bra det här   

Ovido - Quiz & Flashcards