Alla inlägg den 26 juni 2010

Av K - 26 juni 2010 18:52

I går var det midsommarafton. Sambon och jag ställde in våra planer att gå på födelsedagsfest. Han hade ingen större lust att gå.


Det blev en supermysig dag tillsammans istället, han jag och hunden. Vi började med en runda i skogen. När vi promenerat 5 km och var tillbaka på startplatsen var det fullt av folk, det var midsommarfirande på gång. Musik och barn.


Vi begav oss vidare till ett sandtag i närheten, packade upp filt och handdukar och bytte till badkläder. Det var dock inte jättevarmt så det var bara benen som blev blöta. Men hunden fick bada i alla fall. När det är varmt så märker man att han tycker att det är skönt.


Efter en stund packade vi fram lite bröd och rostbiff och gjorde rostbiffmackor och njöt av stillheten. Det var inte så många andra och vi kunde mysa ostört.


Några andra hundar var det en bit bort och sambon tog hunden och gick dit och hälsade. Det är så enkelt när man har hund att få kontakt med andra med hund.

De kom tillbaka till mig vattenvägen ( det var långgrunt) men hunden fick i alla fall simma, det gör han sällan självmant så det är kul att se :)


Vi packade så småningom ihop och åkte hem. Väl hemma blev det en lugn stund framför tv mumsandes på jordgubbar och grädde.


Något senare blev det grillad karre med pommes, grönpepparsås och grönsaker. '


Vi 22- tiden blev det dags för sambon att köra till jobb.


Dagen idag har varit lugn, sambon har sovit stor del av dagen, jag har tagit det lungt, varit ute med hunden ett par gånger och varit och storhandlat.


Haft lite ont i nacken och huvudet, iprenen har inte hjälpt som den brukar. Hoppas på att läkaren ringer om provsvaren från blodproven som togs förra veckan nu i den kommande veckan.


Är ju sjukskriven till den 7/7 men är i valet och kvalet om jag ska börja arbeta tidigare. Domningarna har ju nästan avtagigt helt och synen är bättre, men det kommer och går. Hade varit skönt att få konsultera med läkaren.


Kvällen blir lugn, när sambon vaknar blir det väl lite mat, funderar på baconlindad kyckling, med grillblandning (potatis, majskolv och broccoli) och kryddig bearnaisesås till det, får se vad jag mäktar med.


Sen bär det så småningom av till jobb för sambon, en kvällrunda för mig med hunden och förhoppningsvis en god natts sömn


Ovido - Quiz & Flashcards